1e x logeren… wij op stap

1e x uit logeren… wij op stap

Sam ging voor het eerst logeren bij opa en oma Oldekerkie! NIET TE DOEN voor mama, papa had er minder moeite mee. Logisch natuurlijk of niet moeders??? Wij voelen de baby tijdens de zwangerschap en wanneer je bevallen bent is je baby constant bij je.

We hadden al een proef uitje gehad met bevrijdingsfestival, ook al niet te doen voor mij hahaha… na 3 uurtjes wou deze huismus alweer naar haar baby. Het is ook nog zo klein ?je. Maar ik heb het toch 8 uur volgehouden en toen als de sodeknetter in de auto naar Sam (er was nog een andere reden maar dat kan je lezen in mijn volgende blog). Nou vind ik het niet spannend dat hij bij opa en oma is want dat komt helemaal goed! Sam komt zeker niets te kort. Het is meer mijn gevoel, je bent in ineens niet met zijn drie maar weer met zijn twee op stap. Mark zei; je bent toch niet alleen ik ben er ook. Ja maar toch voelt het anders! Sorry schatje! ?

Afgelopen vrijdag heeft Sam zijn eerste sleep-over gehad want papa en mama waren uitgenodigd om als VIP naar Armin van Buuren te gaan in Amsterdam! Nou dat is niet heel vervelend of wel mensen???? Het is bijna een hele volksverhuizing als je baby uit gaat te logeren. Sam heeft zich erg vermaakt met opa, oma en zijn grote nicht Romee lachen, gieren, brullen!! En papa en mama hebben ook een erg leuk feestje gehad en een extra feestje was dat we uit konden slapen…. zo dat was onwennig.

Zaterdag rond 11:00 uur kreeg ik een app van mij zusje Esther met een super gave foto van haar dochter Romee en Sam ze hadden samen een plezier.

Ja en toen kon ik niet meer blijven liggen, Mark wakker geschud, snel douchen en op naar onze baby. Komen we daar aan zijn ze beide ver in dromenland Ah bummer!! Lekker voor de baby’s beetje jammer voor ons, niks niet lekker knuffelen.

Achteraf gezien viel het allemaal best mee maar toch heb ik hem nu nog lekker dicht bij mij. Verder ben ik niet een moeke aan het worden hoor ?

LOVE xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.