40 weken en 2 dagen

40 weken en 2 dagen

Kleine tbt en dat mag want het is donderdag! Met 40 weken en 2 dagen werd Sam geboren en rara… precies het aantal weken dat ons kleine draakje alweer bij ons is 💫

Cliché: het gaat zo snel!
Sam is nu net negen maanden en het gaat echt veel te snel 😊 Wij dachten nog twee maanden rust maar neen, meneer loopt al rondjes om de tafel met zijn net 72,5 cm korte lijfje. Het ziet er zo fantastisch uit zo’n klein mannetje die zo goed zijn best doet om los te lopen en wat natuurlijk nog niet wil. Één handje los wil maar daar blijft het nog even bij. Sam slaat oer-kreten uit als iets lukt en er zelf heel trots op is 💪🏽Te schattig.

 

Hij kruipt de hele dag achter je aan en is reuze nieuwsgierig vooral als er voedsel bij komt kijken. Heeft hij toch nog iets van mij! Alles is zo lekker, pasta, kabeljauw met broccoli, stamppot andijvie, maischippies, broodje pindakaas en vooral yoghurt met fruit 😱 heerlijk vind Sam ook!

Wanneer je zwanger bent gaat de tijd snel maar nu helemaal. Wat ik mij echt niet meer kan voorstellen dat ik een enorme buik had. Hebben jullie dat ook? Echt apart blijft het toch zo bijzonder vinden.

Ik ben erg benieuwd naar het slaapschema van een 9 maanden baby. Sam slaapt nog 3x op een dag en nachts ook 12 uur. Wat is het slaapschema van jou baby? Ben erg benieuwd.

LOVE xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.