Alweer 1 maand

Alweer 1 maand oud…

De eerste maand met onze kleine mousie ?

Na de bevalling mochten wij in de middag naar huis. Voor het eerst met zijn drieën in de auto, naja voor het eerst, met zijn tweeën een klein mensje in de maxi-cosi op de achterbank in plaats van in mijn buik. Zo bijzonder om naar het ziekenhuis te rijden met zijn twee en naar huis te rijden met zijn drieën. Rond 16:00 uur waren wij thuis. Meneer had enorme trek, was natuurlijk ook een wereldreis voor hem. De bevalling, allemaal nieuwe prikkels. Flesje gemaakt, was al even in de leer geweest bij mijn zusje Esther? hoeveel water, schepjes en rekening houden met het element die neemt 30cc op. Sam had zijn buikje vol!

Daar kwam de visite en onze kraamzorg van Kraamzus. We hadden al visite gehad in het ziekenhuis. Allereerst kwam Tycho Sam bewonderen, maakt de vroege dienst toch weer leuk! Eind van de ochtend kwamen de ouders van Mark langs en mijn vader kwam met een enorme ballon “it’s a boy”. Mijn vader reed achter ons aan en mijn moeder kwam ook snel naar ons huis. Even later was daar ook mijn zusje met haar man en mijn lieve nichtje Romee? Inmiddels was Kraamzus ook bij ons thuis. Het was 19:00 uur wij gingen even bijtanken en de dames namen de zorg twee uur op voor Sam. We hebben zo diep geslapen dat wij duizelig wakker werden hahaha.. zo lang heb ik niet geslapen want ik miste de kleine man alweer ? twee uur heb ik niet vol kunnen maken… Ik liep naar beneden en deed de deur open, keek om mij heen en werd helemaal warm. De lieverds van Kraamzus hadden alle kaarsjes aan gedaan, eten stond klaar op tafel het was zo romantisch. Mark kwam beneden, de dames ging naar huis en wij gingen aan tafel zitten met zijn drie. Ongelooflijk nu waren we echt met zijn drieën ? de hele nacht ook! Maar die zijn wij goed doorgekomen, het het is zo bijzonder dat alles vanzelf lijkt te gaan.

De week met Kraamzus vloog voorbij. Wij mochten genieten van twee fantastisch dames Trijnie en Harmke. Ze hebben ons een leerzame en ontzettend gezellig week bezorgd. Ik was erg verdrietig toen ze weg gingen. Ze waren zo lief voor Sam!

Inmiddels is Sam alweer een maand oud. Hij veranderd met de dag en past niet meer in maatje 50 nog net in 56 het echte mini, mini mensje is alweer verleden tijd. De andere weken zijn voorbij gevlogen weer een cliché die waar is.

Huilmomentjes;
* Toen mijn familie thuis was
* Toen zijn navelstreng losliet, Hahahaha ja weet het, niet best maar kon er niks aan doen.
* Toen er te veel visite was op één dag. Door de euforie denk je dat je het wel trekt maar hier een dikke tip; drie bezoekjes op een dag is echt te veel!
* Als ik naar Sam keek de eerste week (nu nog af en toe) hij is ook echt te schattig!
* Afscheid nemen van Kraamzus

En nog vele meer… hahahaha de hormonen schieten heen en weer. Ik heb het allemaal lekker over mij heen laten komen en er aan toe geven. Af en toe lekker dom janken en dat je niet weet waarom is echt heerlijk!!!

LOVE xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.