Magische 40 bereikt

Magische 40 bereikt!

Nou Oebeltje je stelt ons geduld zeer op de proef! Nu al, wat zal dat betekenen voor straks ? We zitten nu in week 41.

Het is toch bijzonder hoe je lichaam werkt. Al weken voor weeën maar het zet niet door. Afgelopen woensdag ben ik met mijn moeder en Romee bij Malune geweest voor controle. Alles dikke prima! Hij zit ook al weken vast tussen mijn bekken. Dan zal je toch denken dat ligt toch voor geen meter. Zo strak met zijn koppie er tussen, blijkbaar vind Oebele het allemaal wel gezegend.

Vanaf nu krijg je van die heerlijke opmerkingen naar je hoofd geslingerd “zo heb jij een olifantendracht” hahaha kan er wel om lachen. Helemaal nu het wat warmer wordt zwel je echt aan alle kant op en dan bedoel ik ook echt overal! If you know what a mean?

Maar even terug komen op de Magische 40 weken zoals er wordt gezegd. Je denkt bij elk steekje of pijntje YES zal het nu gebeuren!! Afleiding is zeker nodig op dit moment. Gelukkig waren Marieke en Luna in voor een spelletje en mijn lieve zusje en moeder doen met mij de boodschappen. Gezellig tijdverdrijf!!! Ik hou daarvan!!

Tipje die ik las op verschillende sites Dansen!! Dus dat doen we! Mark en ik kunnen niet wachten tot jij in onze armen ligt???

Heb jij nog een leuke tips om weeën op te wekken??? En dan bedoel ik niet de standaard dingen zoals seks, ananas enz. Lees het graag.

LOVE xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.