Sam mag naar huis

Sam mocht vanochtend naar huis!

De arts denkt dat het een kno probleem was en dat het al maanden speelt. Het vergt dan zoveel energie om steeds alle virussen op te vangen dat je lichaam dan niet kan groeien. Dit was bij Sam het geval. Zijn lijfje was uitgeput van alle virussen, vocht achter de oren en de grote neusamandel. Sam ging hierdoor niet meer groeien en viel af, terwijl hij 500 calorieën meer naar binnen werkte dan een ander kind van 13 maanden. Sam heeft een dieet en krijgt thuis 2x per sondevoeding via de fles eerst voor 6 maanden, daarnaast moet hij nog twee weken zijn neusspray gebruiken met prednison. Thuis mag hij verder aansterken en groeien. Over twee weken hebben we een controle. Mocht er iets zijn of Sam wordt weer ziek en koortsig dan kunnen we direct de kinderarts bellen. Een heel fijn gevoel!

Mocht Sam steeds weer ziek worden dan gaan ze kijken naar het immuunsysteem.

Het was een enorme rollercoaster deze twee weken! We gaan nu lekker bijslapen en voedsel voor het mannetje inslaan. Groeien zal Sam 💪🏽

Het ziekenhuis was echt heel erg rustig en de verpleegkundigen waren heel erg lief voor ons. Namens Sam, Mark en mij heel erg bedankt voor alle zorg.

LOVE xx

6 thoughts on “Sam mag naar huis

  1. Mark, wat een verhaal en wat een zorgen! Fijn dat hij naar huis mag en ik hoop dat hij gauw aansterkt.
    Gerda Boekhold Bosch

  2. Wat ben ik blij dat het de goede kant op gaat met Sam, Het is voor jullie ook veel rustiger als het met jullie kind beter gaat.
    Jullie ook veel plezier dit weekend.

    Liefs Ginie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.