Thanks voor alle kado’s

Sam was geboren en we werden overspoeld met kado’s van een super gaaf zwempak met uv filter, kleertjes, knuffeltjes een spaarpot tot aan een, ja hou je vast een fietskar! Echt super tof en mega handig! Thanks Family ❤

Gelukkig heb ik hulp gehad van mijn schoonvader om hem in elkaar te zetten. Was in het begin nog niet zo flexibel ? Dank je Anton! Het stoeltje was mijn eigen uitdaging net zoals een zonnescherm maken. Maar ja als je dan een baby hebt die omdat moment graag wil knuffelen dan is de Tula draagzak toch echt wel een uitkomst. Sam erin en ik aan de klus.

Het eerste ritje! Meneer vond het fantastisch! Zie hem zitten het is net Prins Albert van Monaco (ook weinig haar?).

Mijn fiets is alleen nog even een dingetje, trap mijzelf een breuk hahaha niet te doen met drie versnellingen en brede banden. Dus op zoek naar een nieuwe fiets! Tips zijn welkom!

Het handige aan de fietskar is dat je het zo kan omzetten naar een kinderwagen. Je draait er een wieltje onder en je kunt wandelen. Hardlopen kan je ook met deze kar maar dat sla ik even over ?. Er zit een extra vak in voor de boodschappen mega handy en er is plek voor twee kinderen. Je kan de maxi-cosi erin vast klikken maar wij hebben er een voor gekozen om er een babyschaal (vast zitje) in te zetten.

Dus tipje voor ouders: dit is echt een uitkomst als je in het bezit bent van één auto.

LOVE xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.