Ziek zijn is niet tof

Kiss my hand mommy! Effe geen kusjes nu, niet te doen die vrouw…! Ik voel mij weer wat beter dus het is niet meer nodig. ♡

    

Wat was dit mannetje ziek echt zo zielig. Eerst de buikgriep daarna een virus + bacterie en na één dag weer het mannetje voelen werd je weer ziek. Echt zoveel dagen koorts hebben we nog niet eerder meegemaakt en die wallen van mama trouwens ook niet! Hallo zeg die hadden bijna een bh-tje nodig!

   

Zo zeg, dit was wel even een pittig maandje. Die arme pretletter zo ziekjes. Elke nacht drama, hoge koorts en zo verkouden. Sam heeft twee dagen omhoog gelegen omdat hij last van zijn keel had. Wanneer meneer plat lag dan kreeg hij enorme hoestbuien tot kokhalzen aan toe. Gelukkig hebben wij een bed die omhoog kan met een knoppie IDEAAL! Daar lag meneertje ziek te zijn.

Hoe het met papa en mama gaat?!

Elke nacht wakker en overdag ook nog alles doen wat in je agenda staat. Oh my!! Kapot ga je kapot! Maar dat geeft natuurlijk niks ik heb alles voor Sam over. Het belangrijkste is dat hij zich beter en veilig voelt.

Hoe gaat het met Sam?!

Na twee kuurtjes verder en een extra check in het Martini gaat het nu stukken beter. Meneer eet weer en haalt de hele maand volgens mij in haha.. Wanneer je de ochtend begint met een papfles, broodje en een halve banaan. Nou dan ben je goed bezig! Sam drinkt ook weer voldoende. De hele dag is hij lekker aan het drinken en daar worden wij blij van!

LOVE xx

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.