Betaalbaar en met goede begeleiding sporten in een Fitness studio? Bij ons krijg je meer dan alleen fitness. Wij bieden jouw begeleiding, geven advies op maat en ontvang bij een abonnement de beste fitnessapp. 

Kom onbeperkt sporten of meld je aan voor onze small group en groepslessen. Naast cardio fitness, krachttraining en gratis trainingsschema’s werken wij samen met Fysio Blaauw. Kom jij uit een revalidatie, burn-out of heb je nét dat beetje extra motivatie en uitdaging nodig? Ook voor Personal Training, Small group triaing, Yoga, BodyFlow, Ski trainen, HITT, Bootcamp, Bodyshape en BBB ben je bij de Fit & Health studio aan het juiste adres!

 

Fitness Studio

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle? Wij helpen je graag met professionele begeleiding! Naast Personal Training en alle andere groepslessen bieden wij vrije fitness en small group trainingen aan. Je kan kiezen uit de volgende abonnementen, onbeperkt fitness per 6 of 12 maanden. Bij dit onbeperkte abonnement kan je komen fitnessen wanneer en hoe vaak jij maar wilt en kan je gebruik maken van alle groepslessen.

Abonnementen Fitness studio:

6 maanden ALL-IN Fitness

 • Onbeperkt fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Uitgebreide intake
 • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
 • Gratis App
 • Na 6 maanden per maand opzegbaar 45,- per maand.

12 maanden ALL-IN Fitness

 • Onbeperkt fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Uitgebreide intake
 • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
 • Gratis App
 • Na 12 maanden per maand opzegbaar 41,50 per maand.

Bij alle fitness abonnementen geldt een éénmalig inschrijf bedrag van 15,-

 

Small Group Training

Als het gaat over small group training dan gaat het over het trainen in een kleine groep van 4 tot 8 personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s. Bij de sportschool kunnen mensen zich ook aanmelden en dan zich bij elkaar aansluiten als small group voor de training. De dag en het tijdstip van de training worden dan bepaald.
Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

Voordelen Small Group Training
Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:
> Je kunt trainen op verschillende niveaus;
> Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode;
> De tijd wordt bepaald in overleg met de groep;
> Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier;
> Optimaal resultaat behalen;
> Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij small group training.

Met professionele begeleiding van een personal trainer.

Work