Wil jij fit worden?

Doe mee

Gratis E-Book “Workout schema”

PERSONAL TRAINING

FITNESS

SMALL GROUP TRAINING

Al vanaf

25,- per maand

Fit en Health studio APP

Als je een programma afneemt krijg je een gratis app geleverd. Hierin kan jij je voeding loggen, staat jouw persoonlijke voedingsplan en kan je jouw trainingen bijhouden. Tevens heb je toegang tot meer dan 2000 oefeningen, kan je uitdagingen aangaan en vind je tips in de community.

Programma’s

Business BOOTCAMP

 

 

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid van hun medewerkers, is er business BOOTCAMP. De programma's zijn toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Maak bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel een keer actief en profiteer van de voordelen van alle werknemers. Samen de uitdaging aangaan, fitter, sterker en gezonder de week afsluiten.

Voordelen voor u en uw werknemers.

> Verhoging van productiviteit
> Reductie van stress
> Betere concentratie
> Teambuilding
> Verlaging ziekteverzuim

> De trainingen worden gegeven op locatie vlakbij uw bedrijf
> gecertificeerde en ervaren trainer
> Flexibele dagen, tijden en locatie
> Trainingsmateriaal wordt verzorgd

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groep trainingen. Door in teamverband te sporten ligt de efficiëntie hoger dan dat de deelnemers individueel zouden gaan sporten. Met de gratis app die bij de les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden.

Bootcamp voor uw bedrijf? Vraag hier uw offerte aan.

 

 

 

 

Business Online Coach

Dé workout om je vrouwelijke vormen en rondingen te verbeteren! Je maakt gebruik van diverse materialen, zoals weerstandsbandjes en je eigen lichaamsgewicht. Het gehele lichaam wordt geprikkeld en je verbranding krijgt een boost. Een laagdrempelige, veilige en verrassend intensieve workout. Trillende benen, billen en buik gegarandeerd! Met de gratis app die bij het programma wordt geleverd kun je de trainingen en voeding bijhouden. Op de Shape community worden tips en gezonde recepten uitgewisseld. Wil jij fit worden, start vandaag nog!

SHAPE

 

 

 

 

Scholen & Instellingen

FIT & VITAAL - Gea & Hanneke

Fit en vitaal ouder worden in groepsverband en onder begeleiding van een instructeur. In deze les speciaal voor 60+ werken wij aan jou uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid.

Woensdag:
13:00 - 14:00 uur

Donderdag:
10:30 - 11:30 uur

Work