Wil jij fit worden?

Doe mee

Gratis E-Book “Workout schema”

Personal Training

Personal Training DUO

Online Coach Basis 1 maand

Online Coach PRO 3 maanden

Online Coach PRO 12 maanden

SKI Fit

MOM Fit

BOOTCAMP

BODYSHAPE

Al vanaf

20,- per maand

Wij bieden verschillende programma’s aan. Je kan onder andere kiezen voor Personal of Duo training, Online Coach, MOM Fit, Bootcamp, Small Group en SkiFit trainingen. Bij alle trainingen krijg je een gratis app geleverd. Hier kan jezelf je prestaties bijhouden.

0.00

Gratis inschrijven

Programma’s

 

Lessen & Programma's

 

PERSONAL TRAINING

Fit worden onder goede begeleiding en binnen 60 minuten. Dan is Personal Training iets voor jou. Je krijgt 1 op 1 begeleiding thuis of op locatie en je beschikt over een app waarmee je zelf online je trainingen kan inplannen en bijhouden. Daarnaast kan je gemakkelijk je voedingschema bijhouden en uitdagingen aangaan met andere leden.

Je kan kiezen voor een losse les of een 12 weken pakket. Met het 12 weken pakket krijg je één keer in de week Personal Training.

Losse les: 55,-
12 wk pakket: 420,-

 

ONLINE COACH

Wil je liever zelf trainen dan kan je kiezen voor ons programma Online Coach. Er zijn twee verschillende optie, een basis of PRO programma.

Online Coach Basis, je krijgt een krachtschema op drie verschillende niveaus. Daarnaast krijg je de gratis app om je trainingen bij te houden.

Online Coach Pro biedt meer mogelijkheden. Je krijgt een persoonlijk kracht en voedingsschema en een gratis app. Met deze app kan jezelf je trainingen en voeding bijhouden, uitdagingen aangaan met andere leden en je krijgt tips in de community pagina. Train waar jij en wanneer je maar wilt.

Kies voor een 1 maand, 3 maanden of 12 maanden abonnement. 

MOM FIT

Wil jij afvallen en fit worden vanuit huis of toch liever in groepsverband, beide is mogelijk. Het Mom Fit programma is speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen die een keer echt resultaat willen behalen. Met de gratis app die bij het programma wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden. Op de Mom community worden tips en gezonde recepten uitgewisseld. Wil jij fit worden, start vandaag nog!

Locatie: Sportcentrum Eekburen, Oldekerk

 

 

BOOTCAMP

BOOTCAMP is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groep trainingen. Door in teamverband te sporten ligt de efficiëntie hoger dan dat de deelnemers individueel zouden gaan sporten. Met de gratis app die bij de les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden.

Wil jij fit worden en samen je doelen behalen? Ben jij niet bang om vies te worden? Dan zie ik je graag op de BOOTCAMP training.

 

Start woensdag 1 mei 2019

Locatie: Park, Oldekerk (ingang de Goldenraand)

Tijd: 20:00 - 20:45 uur

 

BODYSHAPE

 

Bodyshape is een freestyle les, elke week wordt je verrast met een nieuwe routine. Je gaat los op de laatste maar ook de old skool hits. De les bestaat uit een mix van Aerobics, Zumba, Pilates en BBB training. Je traint zowel cardio en kracht, alle spiergroepen komen hier aan bod. Met de gratis app die bij deze les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden. Deze Small Group Les wordt gegeven door Renee Kooistra. 

 

Locatie: Sportcentrum Eekeburen, Oldekerk

Donderdag: 20:00 - 21:00 uur

 

SKI TRAININGEN

Fit op wintersport. Met het SkiFit programma train je de juiste spieren waarvan veel gevraagd wordt tijdens de wintersportweek. Zo heb je minder kans op blessures en spierpijn en ski je soepel van de piste. Wil jij graag persoonlijke begeleiding of wil je thuis trainen beide is mogelijk met onze gratis app.

Naast je SkiFit programma ook skiles nemen, dat kan. Vraag naar de mogelijkheden.

Work