Wil jij fit worden?

Doe mee

Gratis E-Book “Workout schema”

FITNESS

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING DUO

SMALL GROUP TRAINING

Online Coach Basis 1 maand

Online Coach PRO 3 maanden

Online Coach PRO 12 maanden

SKI FIT

ZWANGER FIT

BOOTCAMP

BODYSHAPE

SHAPE

BUSINESS BOOTCAMP

YIN YOGA

FIT & VITAAL

Al vanaf

20,- per maand

Hanneke Rikken Personal Training APP

Als je een programma afneemt krijg je een gratis app geleverd. Hierin kan jij je voeding loggen, staat jouw persoonlijke voedingsplan en kan je jouw trainingen bijhouden. Tevens heb je toegang tot meer dan 2000 oefeningen, kan je uitdagingen aangaan en vind je tips in de community.

Programma’s

 

Lessen & Programma's

 

PERSONAL TRAINING

Fit worden onder goede begeleiding en binnen 45 minuten. Dan is Personal Training iets voor jou. Je krijgt 1 op 1 begeleiding in de Fitness studio en je beschikt over een app waarmee je zelf online je trainingen kan inplannen en bijhouden. Daarnaast krijg je een voedingsplan op maat en kan je gemakkelijk je voeding loggen en uitdagingen aangaan met andere leden. Naast de trainingen krijg je tips, voedingsadviezen en een gratis work-out voor thuis.

Je kan kiezen voor Personal of DUO training.

 

P E R S O N A L    T R A I N I N G

1x personal training per week   140,- 4 wk.
2x personal training per week   265,- 4 wk,.
3x personal training per week   360,- 4 wk.

 

D U O   T R A I N I N G

1x personal training DUO
per week p.p.  120,- 4 wk.

2x personal training DUO
per week p.p.  235,- 4 wk.

3x personal training DUO
per week p.p.  340,- 4 wk.

 

 

 

 

SMALL GROUP TRAINING

Als het gaat over small group training dan gaat het over het trainen in een kleine groep van 4 tot 8 personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s. Bij de sportschool kunnen mensen zich ook aanmelden en dan zich bij elkaar aansluiten als small group voor de training. De dag en het tijdstip van de training worden dan bepaald.
Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

Voordelen Small Group Training
Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:
> Je kunt trainen op verschillende niveaus;
> Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode;
> De tijd wordt bepaald in overleg met de groep;
> Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier;
> Optimaal resultaat behalen;
> Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij small group training.

Met professionele begeleiding van een personal trainer.

 

 

 

Zwanger FIT

Wil jij je fit blijven en je conditie op pijl houden vanuit huis of toch liever in groepsverband, beide is mogelijk. Het Zwanger Fit programma is speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Met de gratis app die bij het programma wordt geleverd kun je de trainingen en voeding bijhouden. Op de Zwanger Fit community worden tips en gezonde recepten uitgewisseld. Wil jij fit richting de bevalling, start vandaag nog!


Z W A N G E R    F I T

Locatie: Oldekerk, Fysio Blauw
              Leek

 

 

 

BOOTCAMP

 

BOOTCAMP is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groep trainingen. Door in teamverband te sporten ligt de efficiëntie hoger dan dat de deelnemers individueel zouden gaan sporten. Met de gratis app die bij de les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden.

Wil jij fit worden en samen je doelen behalen? Ben jij niet bang om vies te worden? Dan zie ik je graag op de BOOTCAMP training.

 

B O O T C A M P

Locatie: Oldekerk
Ma: 20:00 uur - 21:00 uur
Wo: 18:30 uur - 19:30 uur ( 7-12 jaar)
Wo: 20:00 uur - 21:00 uur

Locatie: Oostindie/Leek
Vr:  18:30 uur - 19:30 uur ( 7-12 jaar)  
Vr:  20:00 uur - 21:00 uur

 

 

BODYSHAPE

Bodyshape is een freestyle les, elke week wordt je verrast met een nieuwe routine. Je gaat los op de laatste maar ook de old skool hits. De les bestaat uit een mix van Aerobics, Zumba, Pilates en BBB training. Je traint zowel cardio en kracht, alle spiergroepen komen hier aan bod. Met de gratis app die bij deze les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden. Deze Small Group Les wordt gegeven door Renee Kooistra. 

 

B O D Y S H A P E

 

Locatie: Oldekerk, Sportcentrum Eekeburen

Donderdag: 20:00 - 21:00 uur

 

 

SKI TRAININGEN

Fit op wintersport. Met het SkiFit programma train je de juiste spieren waarvan veel gevraagd wordt tijdens de wintersportweek. Zo heb je minder kans op blessures en spierpijn en ski je soepel van de piste. Wil jij graag persoonlijke begeleiding of wil je thuis trainen beide is mogelijk met onze gratis app.

Naast je SkiFit programma ook skiles nemen, dat kan. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Business BOOTCAMP

 

 

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid van hun medewerkers, is er business BOOTCAMP. De programma's zijn toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Maak bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel een keer actief en profiteer van de voordelen van alle werknemers. Samen de uitdaging aangaan, fitter, sterker en gezonder de week afsluiten.

Voordelen voor u en uw werknemers.

> Verhoging van productiviteit
> Reductie van stress
> Betere concentratie
> Teambuilding
> Verlaging ziekteverzuim

> De trainingen worden gegeven op locatie vlakbij uw bedrijf
> gecertificeerde en ervaren trainer
> Flexibele dagen, tijden en locatie
> Trainingsmateriaal wordt verzorgd

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groep trainingen. Door in teamverband te sporten ligt de efficiëntie hoger dan dat de deelnemers individueel zouden gaan sporten. Met de gratis app die bij de les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden.

Bootcamp voor uw bedrijf? Vraag hier uw offerte aan.

 

 

 

 

SHAPE

Dé workout om je vrouwelijke vormen en rondingen te verbeteren! Je maakt gebruik van diverse materialen, zoals weerstandsbandjes en je eigen lichaamsgewicht. Het gehele lichaam wordt geprikkeld en je verbranding krijgt een boost. Een laagdrempelige, veilige en verrassend intensieve workout. Trillende benen, billen en buik gegarandeerd! Met de gratis app die bij het programma wordt geleverd kun je de trainingen en voeding bijhouden. Op de Shape community worden tips en gezonde recepten uitgewisseld. Wil jij fit worden, start vandaag nog!

SHAPE

Locatie: Niekerk, Fysio Blauw (vanaf september)

 

 

 

 

Fit & Vitaal

FIT & VITAAL - Gea & Hanneke

Fit en vitaal ouder worden in groepsverband en onder begeleiding van een instructeur. In deze les speciaal voor 60+ werken wij aan jou uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid.

Woensdag:
13:00 - 14:00 uur

Donderdag:
10:30 - 11:30 uur

50+ Circuit training

50+ circuit training is een groepsles van 1 uur waarin Cardio en Fitness worden gecombineerd. Doormiddel van een circuit training train je alle belangrijke spiergroepen. Je kan op jouw eigen tempo en intensiteit trainen en is door iedereen te volgen.

 

 

Fitness ALL-IN 3 mnd.

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle? Sporten met professionele begeleiding in een betaalbare fitness studio. Bij ons krijg je meer dan alleen fitness. Wij bieden jouw begeleiding, geven advies op maat en ontvang bij een abonnement de beste fitnessapp. Je kan kiezen uit de volgende abonnementen, onbeperkt fitness per 3 of 6 maanden. Bij dit onbeperkte abonnement kan je komen fitnessen wanneer en hoe vaak jij maar wilt en kan je gebruik maken van alle groepslessen

3 maanden ALL-IN Fitness

 • Onbeperkt fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Uitgebreide intake
 • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
 • Gratis App 
 • Na 3 maanden per maand opzegbaar

 

vanaf september

 

 

 

 

 

 

Fitness ALL-IN 6 mnd.

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle? Sporten met professionele begeleiding in een betaalbare fitness studio. Bij ons krijg je meer dan alleen fitness. Wij bieden jouw begeleiding, geven advies op maat en ontvang bij een abonnement de beste fitnessapp. Je kan kiezen uit de volgende abonnementen, onbeperkt fitness per 3 of 6 maanden. Bij dit onbeperkte abonnement kan je komen fitnessen wanneer en hoe vaak jij maar wilt en kan je gebruik maken van alle groepslessen.

6 maanden ALL-IN Fitness

 • Onbeperkt fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Uitgebreide intake
 • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
 • Gratis App 
 • Na 6 maanden per maand opzegbaar

 

Vanaf september

 

 

 

 

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige vorm van yoga, gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Goed voor rug,heup,schouder klachten en fibromyalgie. Je komt meer tot rust. Yang is een actievere manier van yoga waarbij je meer kracht en uithouding ontwikkelt doordat je je spieren aanspant.

Geeft meer kracht en energie. De ene keer heb je meer behoefte aan yin of juist meer yang

 

 

RUNNING - Gea & Johan

RUNNING - Gea & Johan
Op een gezonde en verstandige manier je doel behalen onder begeleiding van een instructeur. Dat kan! Ga jij voor de 5 of 10 km? Start vanaf maart meer info? Neem contact op via contact@hannekerikken.nl.

Work